Американският президент Джо Байдън направи извънредно изявление във връзка с усложнената ситуация

...
Американският президент Джо Байдън направи извънредно изявление във връзка с усложнената ситуация
Коментари Харесай

Извънредно изявление на Байдън: Това е началото на руска инвазия в Украйна, САЩ с нови санкции

Американският президент Джо Байдън  направи изключително изказване по отношение на усложнената обстановка към Украйна . То идва, откакто президентът на Русия Владимир Путин призна Донецката и Луганската национални републики за самостоятелни страни.

Байдън съобщи, че Съединените щати ще вкарат спомагателни наказания против Русия поради Украйна, съобщи Ройтерс.

Американският водач посочи, че признаването на двете самопровъзгласили се републики в Източна Украйна е съществено нарушаване на интернационалното право , което постанова корав отговор . Той сподели, че с това си деяние " Русия на процедура е оповестила, че един огромен район в Украйна към този момент не е украинска територия. "

" Това е началото на съветска инвазия в Украйна ", означи президентът на Съединени американски щати, съобщи Франс прес.

" Наредих разбъркването на американски сили, които към този момент са ситуирани в Европа, с цел да засилим нашите балтийски съдружници, Естония, Латвия и Литва ", сподели още Байдън в послание от Белия дом.

Той посочи, че новите наказания, които Съединени американски щати вкарват против Русия са по-сериозни от в началото оповестените . Те се вкарват против две съветски банки.

Американският водач уточни още, че Съединени американски щати плануват и още наказания , които ще обиден съветския хайлайф , като глобите ще се постановат според от развиването на обстановката в Украйна.    

Очаквайте още детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР